Skolen / Det står vi for... / Lejrskole

Lejrskole

Arrild Friskole er hvert år på lejrskole. Eleverne i 0.-4./5.klasse tager samlet på tur i en overskuelig afstand fra skolen. Skolens ældste klasse tager på tur til en større dansk by. her er kultur mødet sat i højsædet.

Lejrskole giver fælles oplevelser, der er grundlæggende for et godt fællesskab.

På lejrskole oplever vi hinanden i nye og anderledes roller og situationer - det styrker fællesskabet.

På lejrskole er både elever og voksne sammen hele døgnet, både i det praktiske samt i leg og læring.

At kende hinanden godt skaber tryghed og hermed opnås gensidig respekt og tillid til hinanden.

På lejrskole stimuleres elevernes nysgerrighed. Her udøver vi kreativ og tværfaglig læring på en mere praktisk måde end det er muligt i hverdagen på skolen.

På Arrild Friskole ønsker vi at give eleverne oplevelser, der står i forhold til skolens værdier.
Arrild Friskole og Børnehus | CVR: 27615880 | Skærbækvej 16, 6520 Toftlund - Danmark | Tlf.: +45 74 83 01 03